180 180
Kalkulátorok és eszközök SmartSteel 1.0

SmartSteel 1.0

Az SSAB bemutatja a SmartSteel szolgáltatás első verzióját, egy olyan mobilalkalmazást, amelynek célja, hogy megkönnyítse ügyfeleink életét.

A SmartSteel egyfajta digitális identitást ad az acélnak, elérhetővé téve az információkat és utasításokat valamennyi acéltermékre vonatkozóan, függetlenül attól, hogy hol történik az adott termék feldolgozása. Ezt követően a termelési lánc minden egyes eleme felhasználhatja és kiegészítheti ezeket az adatokat. A termék megjelölése a gyártóüzemben történik, az adatokat pedig egy felhőszolgáltatásba töltik fel. Az ügyfelek a szolgáltatást a termékek azonosítására, az anyagok tulajdonságainak vizsgálatára, a műbizonylatok letöltésére és visszajelzés küldésére egyaránt használhatják.

Hogyan működik a SmartSteel mobilalkalmazás?

  • A termék azonosításához használja a szkennert:
  • Szkennelje be a vonalkódokat a kötegek, tekercsek és hasított szalagok azonosításához
  • Szkennelje be a lemezazonosítót a durvalemezek azonosításához
  • Az anyagazonosító manuálisan is megadható

A termék azonosítását követően a felhasználó áttekintheti az adott anyaggal kapcsolatos információkat és megrendelési adatokat, valamint letöltheti a műbizonylatokat is. Ha valami nincs rendben a megrendeléssel, a felhasználónak csak ki kell töltenie a visszajelzési űrlapot a szükséges további információk hozzáadásával és fényképek csatolásával. A visszajelzést a külön erre a célra kijelölt ügyfél értékesítési képviselők és az ügyfél egyaránt megkapják.

Hogyan érhető el?

A SmartSteel alkalmazás használatához szükséges hozzáférési jogok az SSAB értékesítési képviselőitől kérhetők.
A mobilalkalmazás az App Store-ban és a Google Play Áruházban érhető el.

App StoreGoogle Play