180
Az SSAB-ről SSAB World

SSAB World

Az SSAB World az SSAB évente kétszer megjelenő, ügyfeleknek szóló magazinja, amely egy csokorba szedi az acél világának jelenségeit, a sikeres termékfejlesztést és az acéllal kapcsolatos gyakorlati információkat. Az SSAB World magazin utolsó két nyomtatott száma 2017-ben fog megjelenni.

Olvassa a magazin PDF változatait

 

Az SSAB World digitalizálódik

Az SSAB World magazin tartalma mostantól digitálisan fog megjelenni, hogy az olvasók folyamatosan értesüljenek az SSAB híreiről. A digitális SSAB World fentarthatóbb, és egyben azt is jelenti, hogy Ön az olvasók szélesebb csoportjával oszthatja meg a magazin tartalmát, valamint, hogy több aktuális hírt, ismeretterjesztő videót és sok egyebet kaphat.

 

Megjegyzés Kérjük, töltse ki az űrlapot újra

A 2016/2. számban megkértük Önt, hogy a digitális acélipari hírekért adja meg e-mail címét, illetve megkérdeztük, hogy meg szeretné-e kapni a két utolsó nyomtatott magazint. Sajnos egy technikai hiba miatt, ha Ön a preferenciáit az alábbi űrlapon, február 1-je előtt választotta ki, a választása nem lett regisztrálva. Emiatt fogadja őszinte bocsánatkérésünket. Az Ön igényeinek legjobb kiszolgálása érdekében kérjük, hogy töltse ki az űrlapot újra. Minden belépő kapcsolattartói adatai az SSAB AB regisztrációs irányelvének megfelelően kerülnek feldolgozásra.

Ultimi articoli di SSAB World