180
Olvasóterem Az SSAB bemutatja termelékenység-javító mobilalkalmazásait a 2019-es Bauma szakkiállításon Münchenben
április 9., 2019 12:08 CET

Idén az SSAB ingyenes mobilalkalmazásainak olyan palettáját mutatja be a müncheni Bauma szakkiállításon, amelyek segíthetnek az ügyfelek termelékenységének növelésében. Az alkalmazások elérhetők az App Store-ban és a Google Play áruházban. Ezek az alkalmazások segítenek az ügyfeleknek a kalkulációk elvégzésében és kiszámítják az SSAB nagyszilárdságú acéljai, a Hardox® kopásálló lemez és a Strenx® nagy teljesítményű acél alkalmazása révén elérhető megtakarításokat.

Az évekkel ezelőtt kidolgozott és azóta folyamatosan fejlesztett népszerű alkalmazások közé tartozik a WearCalc és a WeldCalc. A WearCalc segít a felhasználóknak az adott alkalmazási területre vonatkozóan összehasonlítani a különböző Hardox® anyagminőségeket, valamint kiszámítja az élettartam és a hasznos terhelés növekedését a lágyacélról nagyszilárdságú acélra történő áttérés esetére. Az alkalmazás felhasználható az eróziós kopás, a súrlódásos kopás és az ütközéses kopás előrejelzésére is.

A WeldCalc segítségével a hegesztők optimalizálhatják a Strenx® vagy a Hardox® acél hegesztési folyamatát. A felhasználó egyszerűen csak megadja a paramétereket, és néhány másodperc múlva láthatja a javasolt gépbeállításokat, hőmérsékletet, hőbevitelt és kockázatelemzést.

További alkalmazások, amelyekről az ügyfelek többet is megtudhatnak a Baumán, az SSAB EcoUpgraded, a SmartSteel és a mindent egyben tartalmazó SSAB mobilalkalmazás.

Az új alkalmazás megmutatja, hogy a nagyobb hasznos teher hogyan csökkenti a környezeti terhelést

Az SSAB új alkalmazást indít SSAB EcoUpgraded ügyfelei, vagyis azon az ügyfelek számára, akik nemcsak nagyobb hasznos terhet akarnak elérni, hanem csökkenteni szeretnék a környezetre gyakorolt hatásukat is. Az SSAB EcoUpgreded alkalmazás megmutatja az ügyfeleknek, hogy miként járulhatnak hozzá a CO2-kibocsátás és az üzemanyag-fogyasztás csökkentéséhez egy olyan termék életciklusa alatt, amely esetében nagyszilárdságú acél alkalmazására tértek át. Az ügyfelek különböző opciókat is választhatnak, hogy megnézhessék a megtakarításokat vagy a kapacitás növekedését a működés során.

Az alkalmazás tulajdonságai és előnyei

Az SSAB minden mobilalkalmazása intuitív, vonzó kezelőfelülettel rendelkezik. Az alkalmazások másodperceken belül kiszámítják az eredményeket, melyeket könnyen érthető formában mutatnak be. A felhasználók választhatnak, hogy az eredményeket elmentik, kiexportálják vagy megosztják a kollégákkal. A felhasználók által az alkalmazásokban látott termékadatok mindig naprakészek.

Az alkalmazások olyan hasznos információkat szolgáltatnak az ügyfeleknek, amelyek számos előnnyel járhatnak, többek között:

• Képesség a legjobb acél optimalizálására egy adott alkalmazáshoz és adott típusú kopáshoz
  • A berendezések élettartamának növelése
  • A termék tömegének csökkentése és hasznos terhelésének növelése
  • Az üzemanyag-fogyasztás javítása
  • A környezeti hatás csökkentése