180
SSAB Shape

SSAB Shape

450 szorgalmasan dolgozó gép. 21 globális helyszín. És közel félévszázados tapasztalat.

Az SSAB több mint 50 éves tapasztalattal rendelkezik a nagyszilárdságú acélok gyártásban és tervezésében. Az SSAB Shape szolgáltatás keretében segítünk Önnek a nagyszilárdságú acél által nyújtott előnyök maximalizálásában. A helyi szolgáltató központok világméretű hálózata kiterjedt tervezési támogatást, testre szabott termékfejlesztést és megbízható készletkezelési szolgáltatásokat, valamint széles körű feldolgozási szolgáltatásokat kínál, amelyek segítik Önt a termékfejlesztésben és abban, hogy versenyelőnyre tehessen szert.


Az SSAB Shape ajánlata

A Shape szolgáltatás képessé teszi az ügyfeleket arra, hogy fejlesszék termékeiket és versenyképesebbé váljanak a következők révén:
- Prémium acéltermékek
- Mérnöki tevékenység
- Előmegmunkálás
Segítünk a korszerűsítések ösztönzésében, a versenyjogi korlátok kialakításában és az Ön értékláncában történő további nyereségalapok elérésében.

SSAB acél illusztráció

Prémium acél

A legerősebb, a legkeményebb és a legszívósabb
Kiváló minőség és konzisztencia
Kisebb tömeg és nagyobb hasznos teher
Hosszabb élettartam és kevesebb leállás

SSAB acél illusztráció

Mérnöki tevékenység

Közös fejlesztési projektek
Acélipari mérnök szakértők
Javított termékteljesítmény
A legmodernebb követelményeknek megfelelő gyártás kialakítása

SSAB acél illusztráció

Előmegmunkálás

Nagyszilárdságú acélokra és kopásálló acélokra specializálódott
Minden részletre kiterjedő előmegmunkálás
Intelligens ellátási megoldások
Globális jelenlét


Váltson gyorsabb tempóra

A Shape szolgáltatás képessé teszi az ügyfeleket arra, hogy fejlesszék termékeiket és versenyképesebbé váljanak. Segítünk a korszerűsítések ösztönzésében, a versenyjogi korlátok kialakításában és az Ön értékláncában történő további nyereségalapok elérésében.

Globális támogatás a helyi szolgáltató központokon keresztül

 

A helyi szolgáltató központokban a globális elérhetőségünk és szakértelmünk mindig kellő közelségben van. Hívjon bennünket, hogy segíthessünk vállalkozása jövőjének alakításában.

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

 

Ezen űrlap elküldésével Ön engedélyezi személyes adatainak SSAB által történő kezelését és elfogadja az SSAB adatvédelmi nyilatkozatát. Az SSAB mindig betartja a helyi adatkezelési előírásokat.