180
Szolgáltató központok

Szolgáltató központok

Kiszámítható termelékenység. Mérsékelt kockázat. Miért nem támaszkodik egy megbízható partnerre acéltermékei és a teljes feldolgozási szolgáltatások vonatkozásában?

A helyi szolgáltató központok kiterjedt globális hálózata segítségével az SSAB előmegmunkálási és acélfeldolgozási szolgáltatásokat nyújt, így Ön a fő üzleti tevékenységére összpontosíthat.

Szolgáltató központjaink felkészültek az Ön előírásainak megfelelő, kész alkatrészek és szerkezeti elemek szállítására. Ily módon javíthatja a termelés hatékonyságát, csökkentheti az anyagveszteséget és javíthatja a végtermék minőségét. A gyors és hatékony szállítás révén pedig mindez kevesebb hulladékot és mérhető megtakarítást biztosít az Ön vállalkozása számára.

 

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

SSAB szolgáltató központok


GLOBÁLIS TÁMOGATÁS A HELYI SZOLGÁLTATÓ KÖZPONTOKON KERESZTÜL

Az SSAB több mint 50 éves tapasztalattal rendelkezik a nagyszilárdságú acélok gyártásban és tervezésében. A helyi szolgáltató központok világméretű hálózata kiterjedt tervezési támogatást, testreszabott termékfejlesztést és megbízható készletkezelési szolgáltatásokat, valamint széles körű feldolgozási szolgáltatásokat kínál, amelyek segítik Önt a termékfejlesztésben és abban, hogy versenyelőnyre tehessen szert.
Több mint 20 helyi szolgáltató központtal rendelkezünk világszerte, és partnerek kiterjedt hálózata támogat bennünket.
A helyi szolgáltató központokban a globális elérhetőségünk és szakértelmünk mindig kellő közelségben van. Hívjon bennünket, hogy segíthessünk Önnek vállalkozása jövőjének alakításában.
 

Ezen űrlap elküldésével Ön engedélyezi személyes adatainak SSAB által történő kezelését és elfogadja az SSAB adatvédelmi nyilatkozatát. Az SSAB mindig betartja a helyi adatkezelési előírásokat.