180
Feldolgozási szolgáltatások Fúrás

Fúrás

A fúrás olyan vágási folyamat, amelynek során szilárd anyagokban egy kör keresztmetszetű lyuk kivágására egy fúrószárat alkalmaznak. A fúrószár egy forgó vágószerszám, amely gyakran több vágóéllel rendelkezik. A fúrószárat a munkadarabra helyezik, és több száztól több ezerig terjedő percenkénti fordulatszámmal forgatják. Az előtolás a munkadarabra kényszeríti a vágóélet úgy, hogy a fúrás során az forgácsot vág ki a furatból.

 

Kapcsolatfelvétel

Amennyiben bármilyen kérdése van vagy további információra, illetve árajánlatra lenne szüksége,
lépjen velünk kapcsolatba. Elkötelezett csapatunk mindig az Ön rendelkezésére áll.

KAPCSOLAT

Módszer

Normál használat esetén a forgács eltávolítása a fúrószár forgácshornyai segítségévél történik. A vágóélek egyre több forgácsot termelnek, melynek hatására a forgács folytatja mozgását a lyukból kifelé. A fúrási folyamat támogatása és a szerszám élettartamának meghosszabbítása érdekében vágófolyadék használható, amely a hűti és keni a fúrószár csúcsát, valamint elősegíti a forgács áramlását. A hűtőfolyadék a fúrószáron át a lyukakon keresztül vezethető be.

Fúrási jellemzők

Előnyök

  • Kiváló tűrés értékek.

Hátrányok

  • Drágább, mint a lézervágással vagy a plazmavágással készült lyukak.

Ajánlások

Alkalmazása akkor ajánlott, ha a tűrés kulcsfontosságú kérdés.


Ajánlatunk

Az SSAB Shape fúrási szolgáltatásai igénybe vehetők világszerte megtalálható saját központjainkban, továbbá van egy szolgáltatópartneri hálózatunk is, amely szintén rendelkezésére áll. Ajánlatunk a következőket tartalmazza:

  • Lyukak 6-40 mm-ig
  • Menetvágás M8-M30

Az Ön által támasztott követelmények teljes körű teljesítése érdekében számos szolgáltató központunkban lehetőségünk van az alkatrészek fúrásának más fémfeldolgozási módszerekkel, például vágással, élhajlítással és marással történő kombinálására.

 

Ezen űrlap elküldésével Ön engedélyezi személyes adatainak SSAB által történő kezelését és elfogadja az SSAB adatvédelmi nyilatkozatát. Az SSAB mindig betartja a helyi adatkezelési előírásokat.