180 180
Szolgáltatások Mérnöki-tevékenységgel-kapcsolatos-szolgáltatások-termékfejlesztés

Termékfejlesztési mérnöki tevékenység


Gyorsítsa fel az innovációt és a termék életciklust


Az Ön legjobb beruházása a mi szakértelmünkben rejlik

Ami az innovációt illeti, a befektetés magas megtérülésének kulcsa a megfelelő ötlet kiválasztása, és annak gyors megvalósítása.


Az innovatív új termékek iránti növekvő kereslettel és a gyorsabb termék életciklusokkal szembenéző, a világ minden táján megtalálható K+F részlegekkel közösen az SSAB termékfejlesztési és mérnöki tevékenységgel kapcsolatos szolgáltatásokat biztosító csapata exkluzív fejlesztési támogatást nyújt az acélipari alkalmazások területén.

Innovációs tapasztalat


Az SSAB ügyfelei már több mint 50 éve helyben hozzáférnek a vezető szintű műszaki támogatáshoz, valamint a szakértői tanácsadási szolgáltatáshoz a prémium SSAB-acélok tervezésével, alakításával, kötésével és öko-korszerűsítésével kapcsolatban. Az eredmény: erősebb, könnyebb és fenntarthatóbb acéltermékek és mérnöki megoldások.

Kiemelt műszaki ajánlat


Mostantól az SSAB projektmenedzsment és végrehajtási szolgáltatásokat is kínál, az ötlettől, a virtuális és fizikai prototípusok elkészítéséig. Ezek a szolgáltatások lerövidítik a termékfejlesztési ciklust, csökkentik a költségeket és felgyorsítják a cégen belüli innovációs folyamatot.

Az egyedülálló SSAB fejlesztési módszer ötvözi az innovációt, a költséghatékonyságot és a termelési megvalósíthatóságot a prémium acélokkal, a termékfejlesztési ciklus felgyorsítása érdekében.