180
Mérnöki tevékenységgel kapcsolatos szolgáltatások

Mérnöki tevékenységgel kapcsolatos szolgáltatások

Az SSAB új globális, mérnöki tevékenységgel kapcsolatos platformot indított, amely vezető innovációs és projektmenedzsment szolgáltatásokat kínál a teljes termékfejlesztési ciklus során, a koncepciófejlesztéstől a nagyüzemi gyártásig. Széleskörű acélipari ismereteink és több mint 50 éves tapasztalatunk a termékek és a mérnöki megoldások ügyfeleinkkel közösen történő fejlesztésében segítenek önnek a versenyképesség növelésében, többek között a következő szolgáltatásokon keresztül:

  • A lean módszertan szerinti termékfejlesztés a tervezési és gyártási szakértők munkájának számítógépes szimulációkkal való kombinálásával (CAD, FEM eszközök)
  • Fordított tervezés lézeres szkenneléssel és a  szerkezeti elemek kopási élettartamának optimalizálása  DEM-szimulációk alapján
  • A hegesztett szerkezetek értékelése,  a hegesztési eljárás  specifikációjának (WPS) megírása és a hegesztést követő kezelések (HFMI) elvégzése
  • Tároló és hegesztőkészülékek tervezése és gyártása
  • A berendezés tényleges terhelésének és töltési tényezőjének meghatározása DEM-mel
  • Korszerű anyagvizsgálat

Az OEM-gyártók szempontjaival kezdve, az SSAB termékfejlesztési és mérnöki tevékenységgel kapcsolatos szolgáltatásai a lehetséges termékportfolió-fejlesztések lehetőségeinek megtalálását szolgálják. Ezt követően kijelölik a mérnök specialistákat a termékfejlesztési folyamat támogatására. A kezdetektől történő együttműködés és az egyedülálló SSAB-fejlesztési módszerek olyan helyzeti előnyt biztosítanak, ami csökkenti a piacra kerülés idejét, valamint a költségeket.

Az ajánlat kulcsfontosságú előnyei

Mi nyújtjuk az elérhető leggyorsabb és legjobb fejlesztési támogatást az acélipari alkalmazásokhoz.

Lean tervezési folyamat: 
Mi nyújtjuk az elérhető leggyorsabb és legjobb fejlesztési támogatást az acélipari alkalmazásokhoz. Az SSAB mérnöki tevékenységet végző csapata munkája során a lean módszertannak megfelelően ötvözi a korszerű nagyszilárdságú acélok (AHSS) tervezésében jártas szakemberek, gyártási szakemberek és CAD tervezők munkáját. A munkát egy több szakterületen is jártassággal rendelkező csapat végzi. Ez a terméktervezési ciklus nagyszámú ismétlődéséhez vezet

A gyártás kialakítása: 
Valamennyi dizájn javaslat úgy tekintendő, hogy az hatékony és robusztus módon készült

Új technológiák megvalósítása, amelyek a korszerű nagyszilárdságú acél tulajdonságainak maximalizálását célozzák:
A hegesztést követő kezelések, mint a HFMI, a DEM-szimulációk és egyéb eszközök, amelyek a tervezési fázisból kerülnek beépítésre.

Az SSAB technikai ajánlatának intelligens és zökkenőmentes javítása 
Ügyfélként Ön hozzáféréssel rendelkezik a helyszíni technikai támogatáshoz, a szerkezeti tervezéssel, az alakítással, az illesztéssel és a termelési hatékonysággal kapcsolatos szakértői tanácsadáshoz, valamint az alkatrész- és készletellátással kapcsolatos kiszervezési lehetőségekhez. Az SSAB most lehetőséget nyújt a teljes projekt kezelésére, a koncepcionális tervezéstől a gyártási rajzokig nagyon rövid idő alatt átvéve a terméket.


Az Ön legjobb beruházása a mi szakértelmünkben rejlik.


Az SSAB ügyfeleként Ön széleskörű ismeretekhez nyerhet hozzáférést a korszerű nagyszilárdságú acélból (AHSS) készült termékek tervezésére és gyártására vonatkozóan – erősebb, könnyebb és fenntarthatóbb termékek előállítása érdekében.

Emellett az SSAB Engineering szolgáltatás vezető innovációs és projektmenedzsment tanácsadást nyújt a teljes termékfejlesztési ciklus, a virtuális és fizikai prototípusok készítése, valamint az acél szerkezeti elemek sorozatgyártása során. 
 

Ezen űrlap elküldésével Ön engedélyezi személyes adatainak SSAB által történő kezelését és elfogadja az SSAB adatvédelmi nyilatkozatát. Az SSAB mindig betartja a helyi adatkezelési előírásokat.