180 180
Mérnöki tevékenységgel kapcsolatos szolgáltatások

Mérnöki tevékenységgel kapcsolatos szolgáltatások

Az SSAB új globális, mérnöki tevékenységgel kapcsolatos platformot indított, amely vezető innovációs és projektmenedzsment szolgáltatásokat kínál a teljes termékfejlesztési ciklus során, a koncepciófejlesztéstől a nagyüzemi gyártásig. Széleskörű acélipari ismereteink és több mint 50 éves tapasztalatunk a termékek és a mérnöki megoldások ügyfeleinkkel közösen történő fejlesztésében segítenek önnek a versenyképesség növelésében, többek között a következő szolgáltatásokon keresztül:

  • A lean módszertan szerinti termékfejlesztés a tervezési és gyártási szakértők munkájának számítógépes szimulációkkal való kombinálásával (CAD, FEM eszközök)
  • Fordított tervezés lézeres szkenneléssel és a  szerkezeti elemek kopási élettartamának optimalizálása  DEM-szimulációk alapján
  • A hegesztett szerkezetek értékelése,  a hegesztési eljárás  specifikációjának (WPS) megírása és a hegesztést követő kezelések (HFMI) elvégzése
  • Tároló és hegesztőkészülékek tervezése és gyártása
  • A berendezés tényleges terhelésének és töltési tényezőjének meghatározása DEM-mel
  • Korszerű anyagvizsgálat

Az OEM-gyártók szempontjaival kezdve, az SSAB termékfejlesztési és mérnöki tevékenységgel kapcsolatos szolgáltatásai a lehetséges termékportfolió-fejlesztések lehetőségeinek megtalálását szolgálják. Ezt követően kijelölik a mérnök specialistákat a termékfejlesztési folyamat támogatására. A kezdetektől történő együttműködés és az egyedülálló SSAB-fejlesztési módszerek olyan helyzeti előnyt biztosítanak, ami csökkenti a piacra kerülés idejét, valamint a költségeket.

Az ajánlat kulcsfontosságú előnyei

Mi nyújtjuk az elérhető leggyorsabb és legjobb fejlesztési támogatást az acélipari alkalmazásokhoz.

Lean tervezési folyamat: 
Mi nyújtjuk az elérhető leggyorsabb és legjobb fejlesztési támogatást az acélipari alkalmazásokhoz. Az SSAB mérnöki tevékenységet végző csapata munkája során a lean módszertannak megfelelően ötvözi a korszerű nagyszilárdságú acélok (AHSS) tervezésében jártas szakemberek, gyártási szakemberek és CAD tervezők munkáját. A munkát egy több szakterületen is jártassággal rendelkező csapat végzi. Ez a terméktervezési ciklus nagyszámú ismétlődéséhez vezet

A gyártás kialakítása: 
Valamennyi dizájn javaslat úgy tekintendő, hogy az hatékony és robusztus módon készült

Új technológiák megvalósítása, amelyek a korszerű nagyszilárdságú acél tulajdonságainak maximalizálását célozzák:
A hegesztést követő kezelések, mint a HFMI, a DEM-szimulációk és egyéb eszközök, amelyek a tervezési fázisból kerülnek beépítésre.

Az SSAB technikai ajánlatának intelligens és zökkenőmentes javítása 
Ügyfélként Ön hozzáféréssel rendelkezik a helyszíni technikai támogatáshoz, a szerkezeti tervezéssel, az alakítással, az illesztéssel és a termelési hatékonysággal kapcsolatos szakértői tanácsadáshoz, valamint az alkatrész- és készletellátással kapcsolatos kiszervezési lehetőségekhez. Az SSAB most lehetőséget nyújt a teljes projekt kezelésére, a koncepcionális tervezéstől a gyártási rajzokig nagyon rövid idő alatt átvéve a terméket.


Az Ön legjobb beruházása a mi szakértelmünkben rejlik.


Az SSAB ügyfeleként Ön széleskörű ismeretekhez nyerhet hozzáférést a korszerű nagyszilárdságú acélból (AHSS) készült termékek tervezésére és gyártására vonatkozóan – erősebb, könnyebb és fenntarthatóbb termékek előállítása érdekében.

Emellett az SSAB Engineering szolgáltatás vezető innovációs és projektmenedzsment tanácsadást nyújt a teljes termékfejlesztési ciklus, a virtuális és fizikai prototípusok készítése, valamint az acél szerkezeti elemek sorozatgyártása során.