Hackney Backhouse COR-TEN® acélból
Hackney Backhouse COR-TEN® acélból

Hackney Backhouse

Új családi ház egy korlátozott lehetőségekkel rendelkező hátsókertben a Hackney természetvédelmi területen. A ház kifinomult anyagpalettája okker téglából, eloxált alumínium ablakokból és COR-TEN® acélból áll.
Tervező építész: Guttfield Architecture
Helyszín: Hackney, London, Egyesült Királyság
Befejezve: 2018
Fotó: Will Scott
COR-TEN® - Hackney Backhouse
COR-TEN® - Hackney Backhouse
COR-TEN® - Hackney Backhouse
COR-TEN® - Hackney Backhouse

Korlátlan lehetőségek

COR-TEN projekt bemutató

Mutassa be saját projektjeit itt

Folyamatosan keressük a legérdekesebb és legkreatívabb építészeti megoldásokat, melyeket azután az SSAB bemutathat. Az egyetlen feltétel, hogy a COR-TEN® acél elengedhetetlen része legyen a projektnek. Szerkesztői csapatunk elbírálja a beküldött anyagot, és ha jóváhagyják, akkor a projekt bemutatásra kerül.
Tervezői útmutató

Tervezési útmutató

Természetesen, mindenki a COR-TEN® acél alkalmazásával történő legjobb esztétikai megjelenés elérésére törekszik. A COR-TEN® acél alkalmazásának megtervezésénél van néhány szempont, amelyet figyelembe kell venni. Kövesse ezeket az egyszerű szabályokat, hogy a végeredmény maradandó élményt nyújtson.
180